TwitterFacebookLinkedIn

Ben je leerling?

Leerling metselaars en leerling timmerlieden gezocht!
HSB Bouw en dochteronderneming Deurwaarder zijn altijd op zoek naar jonge leergierige mensen die het vak willen leren onder begeleiding van een erkend leermeester waarna er mogelijkheid is om door te groeien zover je talenten reiken.

 HSB en Deurwaarder zijn beide erkend leerbedrijf en hebben opleiden hoog in het vaandel staan. Wij werken nauw samen met de opleidingsbedrijven Bouwmensen KZW in Zaandam/Beverwijk en met ESPEQ te Heerhugowaard. Gedurende de opleiding zijn de leerlingen in dienst van een opleidingsbedrijf maar worden door HSB behandeld als een eigen werknemer. Wij streven ernaar de leerling een dienstverband aan te bieden na het succesvol afronden van de opleiding. 

Geïnteresseerd?

Solliciteer middels de groene knop rechts boven op de vacaturepagina. Stuur ons je CV en motivatie waarin je tenminste vermeld welke vooropleiding je hebt afgerond, welk vakgebied jou interesseert en waarom je juist bij HSB solliciteert.

 Mocht je meer informatie willen, bel dan met Robina Beets (Personeelsfunctionaris) op telefoonnummer 0299-398931 of mail naar robina.beets@hsb-bouw.nl